Misiune. Viziune. Obiective.

PARTENERI

SMART INNOVATION NORWAY

Înființată la Halden în 2003, Smart Innovation Norway reprezintă un jucător cheie al inovației în domeniile Smart Energy, Smart Cities and Digitisation. Clusterul este compus din cinci zone de afaceri, și anume: Piețele Energetice Inteligente NCE, Incubatorul Inteligent, Design & Vizualizare, Cercetare & Inovare și Orașe & Comunități Inteligente. Interacțiunea dintre domeniile de afaceri se dezvoltă prin Platforma de Inovare Smart Innovation Norway, un concept ce asigură o interacțiune interdisciplinară și simultană, care creează eficiență, noi valori, creștere economică și impact social. În ultimii ani, Smart Innovation Norway a devenit, de asemenea, o companie orientata în domeniul R&I, participand în proiectele prestigioase Horizon 2020.

INVESTOR CONFIDENCE PROJECT

Investor Confidence Project (ICP)  definește o foaie de parcurs clară pentru oportunitatea de renovare și modernizare la o eficiență energetică sigură, pentru investitori. Cu o serie de protocoale comerciale și multifamiliale de performanță energetică, ICP reduce costurile tranzacționale prin concentrarea standardelor și a practicilor existente, într-un proces consistent și transparent ce promovează piețele eficiente, prin creșterea încrederii în eficiența energetică, ca o resursă a cererii.

DENEFF

DENEFF (Inițiativa Germană de afaceri privind Eficiența Energetică) reunește companiile de prim rang în domeniul eficienței energetice pentru a-și reprezenta în mod colectiv interesele politice pentru o reglementare eficientă și ambițioasă în domeniul eficienței energetice în Germania. DENEFF își dezvoltă activitățile politice, concentrându-se pe eficiența energetică în sectorul clădirilor, precum și pe procesele industriale.

TRANSYLVANIA EVOLUTION

Transylvania Evolution reprezintă o inițiativă privată dedicată creșterii și alinierii partenerilor de afaceri, oferind soluții adaptate investitorilor locali și străini pentru o consolidare și dezvoltare coerentă, pe termen lung, a orașului Cluj-Napoca și a regiunii Transilvania.